Choď na obsah Choď na menu

Byť SÁM nie je zlé!

29. 7. 2022

 

            1.30194091e0050589e3203b2489f60c44.jpg

Aj keď si to veľa ľudí myslí, nie je to tak. Častokrát sa stretávam s názormi že byť sám je dôkaz toho že s nami nikto nechce tráviť čas a že vlastne v očiach ostatných ľudí nemáme kamarátov. Tento názor, ktorý bol záhadným spôsobom vytvorený už v dávnej dobe sa s nami vlečie niekoľko rokov. Ale prečo? Možno sa to nezdá, ale čas strávený sám so sebou je naozaj zázračný a vie priniesť množstvo pozitívnej energie a myšlienok do vašeho dňa a každodenného života.

Nemám na mysli len čas, kedy si sadnete sami do izby a začnete si písať s ľudmi cez sociálne siete alebo počúvať hudbu na spotify. Myslím čas, kedy sa rozhodnete vstať z postele a odídete niekde von, či už do parku, do kaviarne, do reštaurácie a spravíte si pokojný deň iba sami so sebou a necháte svojím myšlienkam voľný priebeh. Budete očarený koľko vecí vám prejde hlavou, koľko vecí si sami v sebe upracete a koľko vecí vás napadne spraviť v najbližšej dobe.

Čas je jedna z vecí ktorá uteká prirýchlo a preto netreba stáť na mieste a čakať na prvý vlak ktorý vás odvezie bohvie kde. Treba sa chcieť rozvíjať a hľadať sa vo veciach, ktoré nás neskôr budú baviť a napĺňať. Hlavne nezabúdajte, že žijete najmä pre seba a preto nie je nič zlé na tom, že si sadnete na kávu niekde v meste a budete si vychutnávať čas ktorý vám nikto neskôr nevezme.

Majte krásny deň. Love yaa<3

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.